“Ella je boleh gedik and manja macam ni” – Netizen Geli Hati Tengok Ella ‘Tergedik’ Bagi Award Pada Syafiq Kyle

204

Siapa je yang tak kenal dengan ratu rock negara kita kan? Pun begitu, semua orang tahu disebalik ke-rock-an Ella ni, dia mempunyai personaliti yang sangat manja.

Baru-baru ni, Ella diberikan penghormatan untuk menyampaikan award bagi kategori Pelakon TV Lelaki Popular ABPBH ke-32. Telatah Ella ketika dia menyampaikan trofi ini telah menarik perhatian netizen bila ia dimuatnaik ke Twitter. Korang tengok je lah sendiri dekat video bawah ni.

Alahai comelnya Ella pun minat dekat Syafiq Kyle ni. Tapi pelik kan, cuba bayang kalau artis lain yang tergedik macam ni? Kita mesti rasa nak munt4h kan? Netizen pun rasa benda yang sama, dorang rasa Ella sorang je yang boleh manja macam ni.

“Ella punya manja je boleh terima. Yang lain boleh meningg4l”

Betullah tu, Ella ni umur dah masuk 53 tahun pun masih boleh diterima manja dia, kalau orang lain sebaya dia buat macam ni kita terus cop buang tebiat je. Hahaha

Sumber : Lobak Merah

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here