“Alhamdulillah Syukur! Gigi Ainul Dah Tumbuh Sebatang, Cantik.” – Ibu

480

Seperti tidak lengkap rasanya jika tidak mengetahui perkembangan kesihatan bayi kesayangan Malaysia iaitu Ainul Mardhiah. Jika semalam ibunya Nurul Erwani memberitahu bahawa sedang berkira-kira untuk memberi Ainul makanan, kali ini dia telah memberitahu bahawa bayi tersebut sudah pun tumbuh gigii.

Dah nampak gigi sebatang

Menerusi video yang dimuat naik ke Instagramnya, kelihatan adik Ainul sudah mempunyai seb4tang gigii yang baru hendak tumbuh. Wajahnya juga sudah terlihat sangat comel dan tiada langsung reaksii sedang sakiit.

Perkongsian yang dibuat oleh Nurul Erwani itu telah mendapat perhatian warganet yang begitu teruja dengan perkembangan tumbuh besar Ainul.

Ketumbuhan di mulut yang pernah dihidapinya sebelum ini begitu menyentuh hatii setiap lapis masyarakat sehingga ramai pihak tampil menghulurkan bantuan sehingga pembed4han di London berjaya.

Makin bambam lah dia

Sehubungan dengan itu, rata-rata warganet telah memuji kecomelan bayi tersebut yang terlihat semakin besar dan aktif bermain. Mereka juga tidak putvs-putvs mendoakan agar kesihatan Ainul Mardhiah terus-terusan baik sehingga dia dewasa kelak.

Semoga terus ceria sayang

Ger4m tengok pipi Ainul

Sumber : Nurul Erwani

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here