“Jangan Salahkan Isteri Je, Tengok Cara Suami Tu Macam Mana “- Adik Nabila Perli Sharnaaz

754

Nampaknya kemeIut rumah tangga Sharnaaz Ahmad dan Noor Nabila seperti tiada kesudahan apabila pelakon itu menfailkan permohonan nusyuz terhadap isterinya. Difahamkan, permohonan itu difailkan pada 19 September lalu

Menurut Sharnaaz, dia bertindak memfailkan permohonan berkenaan untuk memperbetulkan keadaan serta spekuIasi yang diperkatakan mengenai rumah tangganya.

Susulan episod terbaru itu, adik kepada Nabila iaitu Nellisa Mohd Noor dilihat memuat naik status seakan berb4ur sindiran yang menimbulkan persoalan kepada siapa ianya ditujukan.

Status tersebut memetik mengenai layanan seorang suami kepada isteri. Nellisa turut menyatakan bahawa suami jangan hanya tahu menunding jari terhadap isteri sahaja dan asyik menyalahkan isteri sahaja.

Ujarnya lagi, jika suami melayan isteri dengan baik dan memberikan sepenuh kasih sayang sudah pasti isteri tidak akan buat hal.

Apapun kami juga tidak pasti sindiran itu dituju pada siapa. Semakin hangat kes rumah tangga pasangan ini, apa pun kita doakan yang baik-baik saja buat mereka.

Sumber : Rotikaya

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here