Sekian Lama MenghiIang, Foto Malique Too Phat Tersebar

895

KehiIangan bekas anggota Too Phat, Malique secara m!steri dalam industri hiburan menjadi bualan ramai sejak kumpulan terbabit berpec@h pada 2005. 

Bagaimanapun, ada netizen mengatakan itu adalah gambar lama Malique. Tidak kurang juga ada netizen berkongsikan sering terserempak dengan penyanyi rap itu menghantar anaknya ke sekolah dan berada dalam keadaan sihat.

Pelbagai spekuIasi timbul malah dakwa@n mengatakan penyanyi itu mengh!dap penyak!t m!steri Hampir sekian lama menghi!ang, sejak semalam tuIar foto Malique bersama keluarganya di media sosial. Meskipun foto tersebut dirakam dari jarak jauh, namun netizen tetap dapat mengenali wajah penyanyi rap kesayangan ramai itu.Bagaimanapun ada netizen mengatakan itu adalah gambar lama Malique.

Tidak kurang juga ada netizen berkongsikan sering terserempak dengan penyanyi rap itu menghantar anaknya ke sekolah dan berada dalam keadaan sihat.  Kata netizen lagi, meskipun kita sudah hidup di zaman teknologi serba canggih namun masih tiada siapa yang berjaya merakam gambar terkini Malique.

Seperti apa yang dikongsikan netizen, Malique berada dalam keadaan baik-baik sahaja. Apa pun sebagai peminat adalah lebih baik jika kita mengh0rmati keputusan penyanyi tersebut yang mahukan privasi dalam hidupnya.

Sumber: astrogempak

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here