Wanita Akan Lebih Kelihatan Cantik & ‘Classy’ Pada Usia 30an, Baca Ni!

964

Bila kita makin bertambah usia, nampak perempuan yang muda-muda ni boleh timbul rasa cemburu. Tapi kata orang, nak tengok wanita yang paling cantik adalah pada usia 30an.

Ini bukan ‘cobaan’ tapi betul-betul dibuktikan melalui kajian saintifik tau! Selain itu, ramai wanita juga mengakui bahawa usia 30an adalah ‘usia keemasan’ di mana mereka berasa serba cukup dalam kehidupan. Betulkah begitu?

Berbanding usia 20an, wanita yang berusia 30an biasanya lebih matang dan berpengalaman. Kalau dulu ramai yang dalam fasa ‘tercari-cari’, wanita 30an lebih berani untuk mengatakan ‘Ya’ atau ‘Tidak’ tanpa berasa ragu. Mereka kini lebih fokus terhadap prioriti dan tahu mengendalikan segala rutin harian dengan lebih baik. Oleh itu, mereka tak mudah melatah kerana self control masing-masing berada pada tahap yang paling optimum.

Rajin-Rajin Ke Spa

Wanita dan kecantikan tak dapat dipisahkan. Kaum wanita ni sanggup habiskan ribuan ringgit untuk mencapai definisi kecantikan mereka sendiri. Ribuan ringgit sanggup dihabiskan untuk skin care tapi tak dapat pun kesan yang dijanjikan. Hati tak puas, duit pun tak tau kemana.

Korang tau tak, rutin harian penjagaan muka kat rumah je tak cukup. Sekali-sekala wajah kita pun perlukan rawatan di spa yang lebih khusus dan mendalam dan .Walaupun ramai yang anggap rawatan muka di spa ni sesuatu benda yang remeh, tapi ianya amatlah penting untuk memastikan muka sentiasa muda dan elak sebarang masalah dari berlaku.

Apa pun alasannya, fakta ini hanyalah penanda aras yang diukur secara kolektif melalui pengumpulan data. Jadi tak kiralah berapa pun usia anda, percayalah setiap daripada memiliki kecantikan yang terletak pada hati masing-masing. Kalau cantik di hati, yang lain-lain pun akan ikut sama terkena tempiasnya!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here