KENAPA RAMAI YANG TELAH DAPATKAN & MILIKI JAM AZAN AL-QURAN SPEAKER INI? APA YANG SPECIAL SANGAT?

680

Sebagai pengetahuan anda. Mengikut rekod kami, seramai. orang telah miliki Jam Azan Al-Quran Speaker. Adakah anda pemilik seterusnya? dan kenapa anda harus milikinya hari ini?

Apa yang special sangat dengan Jam Azan Al-Quran Speaker?

#1 Set Waktu Tempatan

Didatangkan dengan jam. Dengan Al-Quran Speaker ini, anda boleh set waktu tempatan. Maknanya anda boleh set ke waktu Malaysia. Kalau anda pindah ke England, anda boleh set waktu

#2 Set Waktu Azan

Setiap kali masuk waktu solat, azan akan berkumandang secara automatik. Untuk setting waktu azan, anda perlu set berdasarkan code kawasan yang telah ditetapkan.

Code ini anda boleh rujuk daripada buku manual yang disediakan bersama dengan Al-Quran Speaker ini.

Cuba klik play video di atas & perdengarkan laungan azan yang dialunkan?

Seronok kan kalau waktu subuh dikejutkan oleh laungan azan seperti dalam video?

#3 Bacaan 30 Juzuk Al-Quran

Bukan 1 surah, bukan 13 surah. Tetapi LENGKAP dengan bacaan 30 Juzuk penuh Al-Quran.

Jika anda klik play video di atas. Anda boleh dengar bacaan Al-Quran yang dialunkan. Meremang bulu roma ni! Terbaik bacaannya! Meruntuhkan jiwa manusia yang egois!

Anda boleh mula dengar bacaan Al-Quran bermula dari surah Al-Fatihah. Atau anda boleh pilih nak dengar surah Al-Quran yang anda mahukan.

#4 Pilihan Qari yang Banyak

Dari remote control yang didatangkan bersama dengan Al-Quran Speaker ini. Anda boleh pilih nak dengar bacaan qari daripada 25 pilihan yang disediakan.

Dah puas dengan bacaan dari Qari yang pertama, anda boleh pilih qari yang seterusnya. Semestinya kesemua bacaan memang mengasyikkan!

#5 Bacaan Surah Ruqyah

Anda pasti tahu betapa istimewanya bacaan surah ruqyah. Jika anda tak menghafalnya, anda boleh pasang bacaan Ruqyah & ikut sekali untuk menghafalnya. Semoga rumah, atau office, atau kedai anda beroleh rahmat & keberkatan yang berpanjangan.

#6 Bacaan Doa & Zikir

Nak perdengarkan doa & zikir terpilih yang terkandung dalam Hisnul Muslim? Ya, doa & zikir juga terkandung di dalam Al-Quran Speaker ini.

Bacaan doa & zikir yang mendayu-dayu. Meruntun hati & jiwa setiap manusia yang mendengarnya. InsyaAllah, mampu melembutkan hati si pendengar.

#7 Lampu Tidur Berwarna-Warni

Tidur anda tidak lagi sunyi selepas ini. Ditemani limpahan lampu daripada Al-Quran Speaker ini sambil didodoi dengan bacaan surah Al-Quran yang menjadi pilihan.

#8 Remote Control

Dengan remote control yang disediakan, anda boleh; kawal kecerahan lampu, kawal volume speaker, pilih qari, pilih ruqyah, pilih doa & zikir, pilih hadis, set waktu jam, set tarikh, set code azan dan banyak lagi.

#9 Apa Lagi yang Best?

Al-Quran Speaker ini juga dilengkapi dengan; fungsi bluetooth, radio FM, Mp3 player. Dengan bluetooth, anda boleh connect dengan phone anda untuk mendengar sesuatu melalui Al-Quran Speaker.

Didatangkan dengan built-in rechargeable battery. Hanya charge untuk hidupkan Al-Quran Speaker ini. Malah, ia juga mempunyai fungsi “touch” di bahagian atas untuk anda kawal kecerahan lampu atau untuk menukar kepada warna lain.

Lampu-5.jpg

Slide ke kiri atau kanan untuk lihat lebih banyak gambar.

Cantik kan Al-Quran Speaker ni?

Sesiapa yang melihatnya pasti tertarik!

Sesuai dijadikan barang perhiasan dalam rumah, office, kedai anda untuk dekorasi.

HADIAH BUAT INSAN ISTIMEWA!

Mak ayah di kampung. Kawan baik. Rakan sepejabat. Buat pengantin baru. Kawan yang baru dapat anak. Hadiah birthday. Dan sebagainya.

Apa yang Terkandung Dalam Pakej Jam Azan Al-Quran Speaker?

BERAPA PELABURAN ANDA HARI INI UNTUK MILIKI JAM AZAN AL-QURAN SPEAKER?

Harga asal Jam Azan Al-Quran Speaker ini adalah RM399. WOW! Harganya setinggi itu sebab Jam Azan Al-Quran Speaker ini mempunyai banyak fungsi.

Ada fungsi jam, ada azan, ada bacaan Al-Quran, ada Ruqyah, ada doa & zikir, ada lampu tidur, lampu yang warna-warni, siap dengan remote control, dan banyak lagi.

Jika anda cuba beli setiap fungsi di atas secara berasingan. Agaknya berapa kos anda?

Mungkin LEBIH TINGGI.

Setuju?

Tetapi…

Untuk hari ini.

Hari ini sahaja tau. Kami, nak tawarkan kepada anda miliki Jam Azan Al-Quran Speaker ini dengan OFFER YANG TAK MASUK AKAL!

Malah kami berikan kepada anda jaminan.

Money-back-Guarantee-BazaarBosku.jpg

RISK-FREE WARRANTY 14 DAYS MONEY BACK GUARANTEE

Sekiranya dalam tempoh di atas. Berlaku sebarang kerosakan. Seperti lampu tak nyala, speaker rosak, remote control tak berfungsi, dan lain-lain.

Kami akan GANTIKAN Jam Azan Al-Quran Speaker ini dengan yang baru. Anda tak perlu hantar semula. NinjaVan akan datang & ambil semula yang rosak itu. ATAU kami refund pelaburan anda 100%.

BARANG SAMPAI BARU BAYAR

(FREE COD)

Zaman sekarang ni ramai betul scammer. Lain yang dibeli, barang lain yang sampai. Menyebabkan kemarahan & pergaduhan.

Oleh itu, untuk membuatkan anda lebih yakin. Anda tak perlu buat bayaran sekarang. Anda tak perlu lakukan transfer sekarang. Anda tak perlu bersusah payah untuk pergi bank-in sekarang.

Apabila barang dah sampai ke tangan anda. Anda dah buka & cek barang yang sampai ke tangan anda. Masa itu barulah anda buat bayaran kepada abang posmen yang buat penghantaran.

TAWARAN ISTIMEWA HARI INI

Pelaburan anda untuk miliki Jam Azan Al-Quran Speaker ini.

Serendah…

1 UNIT RM399 RM169

(ANDA JIMAT RM230)

2 UNIT RM798 RM329

(ANDA JIMAT RM469)

3 UNIT RM1197 RM489

(ANDA JIMAT RM708)

(FREE COD)

BERITA BURUK!

Tawaran istimewa ini tak dibuka selamanya. Tawaran ini akan berakhir dalam masa.

11:59 PM – 04/11/2020

Dapatkan Sekarang Sebelum Tawaran Istimewa Berakhir!

Nota: Pilih kuantiti (1 unit / 2 unit / 3 unit) di bawah. Kemudian klik button TEMPAH SEKARANG!!!

1x PLUG ZIKIR RUQYAH (+RM50.00) RM169.00

  • 1x ALL IN ONE AL-QURAN LAMP SPEAKER
    RM169.00

 Subtotal RM169.00

TEMPAH SEKARANG!!!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here