Suami Bawa Balik Wanita Lain Ke Rumah, Tergamak Bakar Isteri Lepas Kantoi!

  13204

  Berbicara mengenai kehidupan sebagai pasangan suami isteri, sudah menjadi kebiasaan jika berlaku salah faham. Namun, hal tersebut boleh menjadi kes keganasan rumah tangga apabila tidak dapat diselesaikan dengan cara sebaiknya.

  Begitulah yang terjadi kepada seorang wanita di Deli Serdang, Sumantera Utara yang menjadi mangsa keganasan rumah tangga oleh suaminya sendiri.

  Bakar isteri lepas diri sendiri ‘kantoi’ curang

  Menerusi laporan Tribun News, wanita tersebut berusia 20 tahun yang dikenali sebagai Ra telah dibakar hidup-hidup oleh suaminya yang bernama Junanda berumur 21 tahun.

  Detik cemas itu berlaku apabila suaminya berang setelah dirinya ‘kantoi’ membawa pulang kekasih gelapnya itu datang ke rumah.

  Sebagai seorang isteri, sifat cemburu itu sudah menjadi kebiasaan, namun suaminya tidak berpuas hati lalu bertindak membakar Ra sehingga mengalami 70 % luka akibat terbakar.

  Meskipun sudah mendirikan rumah tangga selama empat tahun, tetapi suaminya tergamak untuk membakar isterinya kerana terlalu bengang dengan pertengkaran yang berlaku.

  Sewaktu kejadian berlaku, pelaku cuba melarikan diri apabila isterinya menjerit untuk meminta tolong daripada jiran, namun dia berjaya ditangkap dan kakinya terpaksa ditembak oleh pihak polis kerana mencuba untuk mencederakan anggota polis.

  Sumber: Instagram Tribun Bogor & Tribun News

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here