Sheila Rusly Disaman Kerana Langgar SOP Semasa Solat Di Arena Bowling, Bila Artis Lain Datang Kumpul Duk Berhibur Dibiarkan Je, Akhirat Kelak Apa Yang Nak Dikata Dengan Tuhan!

773

Baru-baru ini, tular cerita tentang pelakon dan penerbit terkenal Sheila Rusly mengadakan solat tarawih secara berjemaah bersama kru produksi di sebuah pusat boling terletak di Petaling Jaya.

Pada mulanya, usaha wanita berusia 50 tahun itu dipuji ramai dek kerana tidak meninggalkan ibadah biarpun sedang berhibur. Baru-baru ini, tular cerita tentang pelakon dan penerbit terkenal Sheila Rusly mengadakan solat tarawih secara berjemaah bersama kru produksi di sebuah pusat boling terletak di Petaling Jaya.

Pada mulanya, usaha wanita berusia 50 tahun itu dipuji ramai dek kerana tidak meninggalkan ibadah biarpun sedang berhibur. Bagaimanapun, ada segelintir netizen mengkritik pelakon drama Bukan Gadis Biasa itu dan mendakwa dirinya tidak mematuhi SOP.

Timbul persoalan dalam kalangan netizen apabila mereka melihat tiada penjarakan sosial antara jemaah dan kebanyakan yang terlibat tidak memakai pelitup muka ketika solat. Bukan itu sahaja, mereka turut dilihat bersalaman di antara satu sama lain.

Berikutan itu, seorang gadis lantang meluahkan pendapatnya tentang isu tersebut di Twitter. Menurutnya, dia berharap pihak berkuasa menyiasat perkara itu. Sheila berkahwin dengan pilihan hatinya, Azman “Jinggo” Yahya pada tahun 1995. Hasil perkahwinan, mereka dikurniakan dua anak lelaki bernama Uzair Haqimy dan Luth Mikhail.

Sudah baca artikel ini?Jangan lupa like dan share ya.Terima kasih.

Sumber:ohmymedia.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here