‘Petik’ Nama Selebriti Langgar SOP di Majlis Nikah Neelofa, Zarina Zainuddin Minta Maaf Bagi Pihak Anak!

  846

  Pelakon senior, Zarina Zainuddin tampil membuat permohonan maaf kepada rakan artis yang disebut anaknya, Azal Azrai dalam sebuah hantaran Instagram di mana dia telah mendakwa artis-artis tersebut telah melanggar prosedur operasi standard (SOP) ketika hadir di majlis perkahwinan Neelofa dan Haris, baru-baru ini.

  Zarina yang dihubungi media memberitahu bahawa dia memohon maaf sekiranya mereka yang disebut itu tersinggung dengan tindakan anak istimewanya itu.

  Mengakui terlepas pandang aktiviti Azal di media sosial dek kerana kesibukan bekerja, Zarina menjelaskan dia juga perlu menjaga hati orang dan mengakui kesilapan tersebut. Ujar pelakon 30 Pesanan Suara itu lagi, Azal merupakan anak istimewa yang menghidap Autisme menulis yang difahamkan akan mengeluarkan kata-kata mengikut gerak hatinya.

  “Dia (Azal) yang mengendalikan akaun Instagram itu dan dia memang anak yang jujur. Dia tak tahu nak cakap berpusing-pusing. Dia suka tengok berita dan tahu banyak perkara mengenai isu semasa. Dah macam wartawan. Saya kadang-kadang sibuk dengan urusan kerja dan tak sempat nak memantau. Jadi kalau ada benda yang dirasakannya tak betul, dia akan cakap secara terus.”

  Tambah Zarina lagi, Azal memang seorang yang menjaga SOP di mana dia mempunyai banyak cecair pembasmi kuman dan selalu membawa banyak pelitup muka. Semalam, Azal dilaporkan telah memuat naik beberapa keping foto artis seperti Awal dan Scha, Hannah Delisha dan suami, Izara Aishah dan Adib Khalid serta mendakwa mereka ini tidak memakai pelitup muka dan melanggar SOP yang telah ditetapkan kerajaan.

  Kredit: Harian Metro

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here