Semua Cuti Pegawai, Anggota Polis Di Seluruh Negara Dibekukan Bagi Penugasan Aidilfitri

  381

  Ketua Polis Negara mengumumkan bahawa semua cuti pegawai, anggota polis di seluruh negara dibekukan bagi penugasan Aidilfitri. Perkara ini diberitahu oleh Tan Seri Dato Panglima Abdul Hamid Bador dalam sidang media hari ini.

  Katanya, pada Perintah Kawalan Pergerakan yang lepas mereka mempunyai anggota yang cukup untuk mengawal penularan jangkitan Covid-19 bersama-sama anggota tentera dan rela.

  “Walaupun kali ini bukan PKP tetapi kita akan ‘gertak’ seperti PKP. Jadi, jangalah timbulkan lagi kecaman kepada saya kerana jalan jem lagi, yang saya sedih dalam mesyuarat pun ada bertanya kenapa lakukan sekatan jalan raya di Putrajaya. Mereka sepatutnya tahu kenapa sekatan jalan raya tersebut dibuat.”

  #PDRMTolakRasuah[LIVE] SIDANG MEDIA KETUA POLIS NEGARAKini sedang berlangsungnya Sidang Media oleh Ketua Polis Negara, IG Tan Sri Dato’ Seri Abdul Hamid Bador dalam Majlis Penyampaian Surat Penghargaan Tolak Rasuah Polis Diraja Malaysia bertempat di Dewan Theatrette Menara 1,Bukit Aman.#PolisDirajaMalaysia#RoyalMalaysiaPolice#PDRM#RMP#28042021

  Sumber: Sidang Media PDRM

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here