Yas Balas Balik Selepas Anju Sahkan Sudah Berpisah Siap Cakap Macam-Macam… Kali Ni Yas Bagi ‘Direct’ Pada Anju Sebab Diam Lama Sangat!

  653

  Sebulan mengumumkan bahawa mereka sudah kembali r.ujuk, selebriti Zarina AnjouIie membuat kejvtan apabila dia mengkhabarkan pencraian kali keduanya dengan Eilyas Azhar menerusi sebuah entri di Instagram tadi.

  Berita itu nyata mengejvtkan ramai apabila pasangan merpati dua sejoli itu dilihat mesra sahaja selepas membuat keputusan untuk rujuk kembali baru-baru ini. Untuk pengetahuan semua, Zarina dan Eilyas memtuskan untuk berplsah selepas 8 bulan berkahwin namun kemudiannya memilih untuk rujuk pada Mac lalu.

  Tak pernah nampak bekas suami anju luah di media sosial tentang status crai tapi kali ni berbeza. Terbaharu, pelakon Zarina AnjouIie atau dengan nama sebenarnya Zarina AnjouIie Lavocah Mohd Fahizul tampil kali kedua mengesahkan sudah bercrai dengan suaminya Eilyas atau lebih dikenali sebagai Yas.

  Zarina berkongsi berita pencraian tersebut menerusi laman Instagram miliknya setelah hantaran sebelumnya yang dimuat naik berbaur ‘luahan’ neg4tif terhadap suaminya, namun telah dipadam tanpa memberi maklumat selanjutnya mengenai alasan disebalik pencraiannya yang kali kedua ini.

  Walau bagaimanapun, mengikuti laman Instagram milik bekas suaminya, Yas ada memuat naik gambar kenyataan berikutan pengakuan pencraiannya serta beberapa hantaran mengenai bekas isterinya itu.

  Dalam pada itu, terdapat beberapa kenyataan gambar yang dikongsi sedikit sebanyak telah menggambarkan isu-isu keretakan rumah tangga yang dialami oleh pasangan terbabit. Setakat 3 Mei 2021, bekas suami kepada Zarina AnjouIie telah sah melafazkan talak 1 menerusi pengakuan di Insta Story miliknya.

  Beliau turut memberi komen mengenai dkwaan sebagai ‘childish’ yang mungkin terpalit terhadap dirinya kerana memuat naik status pencraiannya, dimana sebelum ini belum pernah dia ceritakan.

  “Takde aku heran duit kau sesen pun”

  Malah Yas turut membalas status dimuatnaik Zarina sebelum itu yang memintanya memulangkan semua barang-barang termasuk telefon dan bag jenama Gucci.

  Zarina minta pulangkan barang

  Sementara itu menerusi Instastory, Zarina meminta Eilyas memulangkan semula beberapa barangan yang diberikan antaranya telefon bimbit dan beg jenama mewah. Januari lalu, pelakon berusia 33 tahun itu berkongsi status mengatakan dia sudah rujuk bersama Yas dan meminta mana-mana wanita berhenti menghantar mesej di laman sosial suaminya sebaik mengesahkan mereka sudah rujuk kembali.

  Zarina mendirikan rumah tangga dengan Eilyas pada 17 Julai tahun lalu di Pejabat Agama Islam Daerah Seremban, Negeri Sembilan selepas empat tahun bergelar ibu tunggal. Sebelum ini, dia pernah mendirikan rumah tangga dengan jejaka berasal dari Brunei pada tahun 2015 dan bercrai pada Disember 2016.

  Hasil perkahwinan itu mereka dikurniakan seorang anak lelaki yang diberi nama Awangku Gabriel Martin Ezra.

  Sumber:trendingsangat.pw / samKing

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here