Alhamdulillah, Dia Ingat Semua’- Aktivis Dedah Keterangan Bella Kini Sudah Diambil

486

Isu Bella, seorang remaja perempuan penghidap sindroom down yang disyaki dide ra sedang han gat diperkatakan di media sosial.

Menerusi laman Facebook Zurianty Sudin, yang menyatakan bahawa kini keterangan Bella sudah diambil. Statement Bella dah diambil…Alhamdulillah. Bella strong girl. Budak bijak. Dia ingat semua. Dia sebut semua. Dia tak kena PTSD, seperti yang kita takutkan. Dia sangat KUAT. Maknanya mummy tak fitnah la kan.”- Zurianty Sudin

Luah Rasa Sedih Pada Aktivis Kanak-Kanak Tersohor

Zurianty Sudin turut meluahkan rasa sedihnya terhadap aktivis kanak-kanak tersohor, Tuan Syed Azmi yang mementingkan kesihatan mental dan emosi pihak terbabit.

“Tapi sedih sikit harini, bila aktivis pelindung kanak-kanak tersohor masih lagi pentingkan kesihatan mental dan emosi pihak-pihak terbabit. Tak apalah. Sebelum jumpa Bella pun dia dah tahu. Tapi nak selamatkan Bella tak penting katanya…(tak dapat baca post full, baca dari kawan2 je, sebab awal-awal saya dah kena blocked”

Beliau turut bersyukur kerana satu Malaysia sayangkan Bella dan berharap kebenaran akan terungkai kelak. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here