Ini Rupanya Doa Nak Ikat Hati Pasangan, Jangan Lupa Sebut Namanya Dalam Setiap Doa!

  453

  Hidup berumah tangga adalah detik terindah dalam hidup setiap pasangan bercinta. Lagi-lagi apabila baru berkahwin, rasa rindu sentiasa bertandang dalam hati. Malah kalau boleh setiap masa mahu melihat pasangan di depan mata. Kata orang bercinta selepas nikah itu lebih indah dan manis.

  Namun kesibukan kerja dan urusan masing-masing menyebabkan rasa rindu hanya bertandang seketika. Jadi bagi memastikan pasangan sentiasa merindu, amalkan doa ini dan sebut namanya ketika mengucapkannya. Perkongsian hari ini adalah tentang cinta suami. Mahukah anda mejadi isteri yang sentiasa dikasihi? Tentu mahukan? Sapa lah…. yang tidak ingin cinta dari suami. Tahukah anda bahawa cinta antara suami isteri adalah tunjang utama sebuah keluarga. Doa ini adalah yang terbaik, selain dapat cinta suami, pahala baca Quran pun dapat!!

  Caranya:

  1. Al-Fatihah, Al-Insyirah, Hembus ke ruang tengah kening sambil usap perlahan. Pastikan ketika itu, suami sudah tutup mata dan tidur lena. Niatkan – Ya Allah, lebarkanlah cinta suamiku padaku.

  Hanya untuk yang telah sah bernikah dan suami isteri yang halal sahaja!!! Yang tengok mabuk cinta, bertunang dilarang sama sekali… Sebab tak boleh tidur sekali pun lagi kan… Jangan dan jangan haram ye…

  Sumber: Kashoorga

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here