Pernah Tular Masak Mee Buat Bekas Suami, Ibu Muda Telah ‘Pergi’…

  1070

  Sebelum ini, tular di aplikasi TikTok berkenaan seorang pengguna media sosial dikenali sebagai @dayahhesw atau nama sebenarnya Hidayah Raiqah yang memasakan mee goreng buat bekas suaminya yang rindu air tangan wanita itu.

  Perkongsian tersebut telah ditonton lebih daripada 100 ribu tontonan sejak ia dimuat naik ke aplikasi berkenaan pada awal Julai lalu. Posting terbabit juga mendapat maklum balas positif kerana walaupun masing-masing sudah berpisah, namun hubungan baik demi anak-anak yang sedang membesar masih lagi berjalan dengan baik.

  Namun begitu, menerusi perkhabaran yang diperoleh daripada rakan-rakan wanita tersebut di Facebook, mereka memaklumkan yang Hidayah telah pun meninggal dunia pada pagi 23 Julai 2021.

  Khabar allahyarham sedang sakit dimuat naik sendiri olehnya di TikTok beberapa hari sebelum meninggal dunia setelah mengalami komplikasi kesihatan yang serius. Hidayah Raiqah yang juga merupakan ibu tunggal telah meninggalkan dua orang anak yang masih kecil. Pemergiannya di pagi Jumaat ini telah ditangisi rakan-rakan yang rapat dengannya dan berharap agar allahyarham ditempatkan dalam kalangan orang beriman.

  Sumber: Tiktok @dayahhesw, Facebook

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here