“Selamat Buat Mantanku,” Wanita Rela Kekasih Jadi Abang Ipar, Berkahwin Dengan Kakaknya!

  795

  Bak kata orang, jodoh dan pertemuan itu rahsia Tuhan. Walaupun dah lama kenal, boleh jadi yang kita jaga tu sebenarnya ‘jodoh orang’. Macam wanita asal Indonesia ni, siapa sangka selama ini dia ‘menjaga’ jodoh kakak sendiri.

  Menerusi sebuah video yang dimuat naik di akaun TikTok @jemebesemahasli, wanita tersebut mengucapkan tahniah kepada pasangan pengantin baharu yang dikatakan kakak dan bekas kekasihnya sendiri.

  “Tahniah buat bekas kekasihku, sekarang dah jadi abang ipar. Bercinta dengan aku, bernikah dengan kakak kandungku. Semoga kalian menjadi keluarga yang sakinah, mawardah dan wa rahmah,” tulis wanita tersebut di video unggahannya.

  Tulis wanita tersebut di ruangan komen, dia lebih memilih untuk mengalah kerana kakaknya juga menyukai lelaki yang sama. Maka dia lebih rela membiarkan kakaknya bahagia.

  Di sebuah video berbeza, wanita tersebut turut ditanya, bagaimana bekas kekasih boleh menikah dengan kakaknya sendiri. Wanita ini menjawab, dia hanya menganggap ia sudah jodoh kakaknya dengan lelaki itu. Katanya dia juga sudah tak menyimpan perasaan apa-apa lagi dan sedikitpun tidak cemburu.

  Di ruangan komen, warga net turut mendoakan yang terbaik buat wanita ini dan bertemu lelaki yang tepat buatnya.

  Sumber: TikTok @jemebesemahasli

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here