Ibu Aliff Syukri Selamba ‘Sound’, Sekali Ini Yang Dato’ Aliff Jelaskan!

  279

  Sejak semalam, ramai yang mulai bertanyakan tentang kon disi kesihatan usahawan kosmetik terkenal, Dato’ Seri Aliff Syukri Kamarzaman yang dis ahkan pos itif Co vid-19 stage 3.

  Beliau juga sempat memohon maaf di media sosial kepada sesiapa sahaja kerana bimbang nya wanya tidak panjang berikutan mendapat jangkitan wa bak tersebut seusai pulang dari Turki. Keadaannya yang dilihat agak teruk dan tidak berm aya membuatkan ramai yang priha tin serta mendoakan agar usahawan tersebut segera sem buh.

  Namun berbeza pula dengan perkongsian ibunya iaitu Rozita Ibrahim yang biasa di panggil Bonda Rozita. Dalam penulisan wanita itu di Instagram apabila ‘mem arahi’ anaknya kerana mulai mencari publisiti dengan video yang agak menye dihkan. Menurut Bonda Rozita, Aliff Syukri sudah hampir sem buh dan meminta usahawan itu tidak membuat drama seolah-olah sudah na zak dengan mem inta maaf kepada netizen sedangkan tidak kepadanya.

  Tindakan membuat orang lain risau akan kesiha tannya benar-benar membuatkan Bonda Rozita naik an gin kerana tidak dapat menghubungi anaknya dan terpaksa berte gas di media sosial agar tidak mendapat pelbagai keca man dari netizen. Susulan daripada itu, Aliff Syukri telah memuat naik perkongsian di media sosialnya lagi dengan menjelaskan yang beliau memang sa kit dan terk ena jangk itan Covid-19 stage 3 bukan gi mik kerana sedang berada di hospital ketika ini.

  Beliau sudah berada di hospital sejak empat ke lima hari yang lepas dan kini dalam proses penyem buhan. Salah faham berkenaan video juga telah dijelaskan setelah te ruk dike cam ibunya sendiri di media sosial.

  Sumber: Instagram Aliff Syukri, Bonda Rozita Ibrahim

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here