Tanda Kekuatan Jahidah, Keluarga Ingin Beri Bayi Nama Jihady Nasywan. Ini Keadaan Terbaru Jahidah!

  306

  Wanita yang menjadi man.gsa bela.sah suami sehingga mengakibatkan berada dalam keadaan ko.ma sejak Mei lalu, Jahidah Nordin difahamkan sudah melah.irkan seorang cahaya mata.

  Jahidah dimaklumkan telah bersalin secara cz.er seorang bayi lelaki selepas dimaklumkan sendiri oleh adiknya di media sosial. Fauziah Nordin mengucapkan rasa syukur setelah pembed.ahan kakaknya telah selesai dan memohon agar orang ramai dapat mendoakan kesihatan Jahidah.

  Menerusi laporan, seorang lagi adiknya, Fazariah Nordin pula memaklumkan yang buat masa ini mereka belum dimaklumkan jant.ina bayi. Namun, menerusi imb.asan terdahulu, bayi yang dikan.dung kakaknya berkel.amin lelaki.

  “Buat masa ini pihak keluarga belum mendapat tahu jant.ina ba.yi berkenaan kerana kami tidak dibenarkan untuk melawat kedua-duanya. Berdasarkan imbasan sebelum ini doktor memaklumkan ba.yi berkenaan adalah lelaki.”

  “Mungkin ini prosedur pihak hospital bagi memastikan jant.ina bayi disa.hkan oleh waris sebenar,” katanya. Selain itu, Fazariah juga menjelaskan yang keluarganya ada memilih nama untuk bayi tersebut dan jika memang sa.h berjan.tina lelaki, bayi itu akan dinamakan Jihady Nasywan melambangkan perjua.ngan kakaknya serta seluruh keluarga menghadapi dug.aan hebat ini.

  Ditanya perihal masa hadapan Jihady, wanita itu memaklumkan yang dia dan seorang lagi kakaknya iaitu Fauziah akan menjaga bayi tersebut agar dia tidak jauh dengan ibunya yang masih ko.ma.

  Sumber: FB Fauziah Nordin, Harian Metro (Ahmad Hasbi)

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here