Ini Respon Padu Ziana Zain Lepas DSV Cakap Anuar Zain ‘Gayy’…

  544

  Video usahawan kosmetik, Dato’ Seri Vida dengan selamba mengatakan yang penyanyi terkenal, Anuar Zain mengamalkan hubungan sejenis sememangnya telah mencetuskan rasa kurang senang dalam kalangan warganet.

  Video tersebut telah dimuat naik kembali oleh seorang pengguna TikTok dikenali sebagai @yus_dexter mengambil dari IG live yang dibuat usahawan itu. Dalam video itu, ada yang meminta usahawan berkenaan untuk mendekati penyanyi itu, namun DSV mendakwa dengan cara berbisik yang Anuar Zain sebagai gay.

  Disebabkan tindakan biadap usahawan itu, kakak kepada Anuar Zain, iaitu penyanyi bersuara lantang, Ziana Zain telah tampil meninggalkan komen di ruangan TikTok @yus_dexrer. Ziana menulis bahawa apa yang dikatakan usahawan itu sangat biadap dan mendapat sokongan daripada warganet.

  Apapun, kita sebagai manusia memang tak lepas daripada membuat kesilapan tetapi bila kita bercakap tu haruslah berjaga2. Setiap pertuturan dan tuduh4n kita pada orang kadangkala boleh timbul fitn4h. Dan secara tak langsung akan memburukkan nama seseorang yang diperkatakan itu. Semoga DSV diberikan hidayah.

  Sumber: TikTok @yus_dexter

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here