Pesanan Shila Amzah Buat Para Suami!

  102

  Nama Shila Amzah yang sebelum ini sepi menjadi bualan h4ngat apabila mengumumkan sedang dalam proses pencer4ian. Baru-baru ini, Shila menjadi perhatian lagi apabila dia membuka ruangan untuk peminat bertanya di IG Story.

  Meninjau soalan yang ditujukan, kebanyakannya berki sar tentang kisah rumah tangga. Ada juga yang sempat memberikan kata-kata semangat dalam mene mpuh duga an berkeluarga. Dalam banyak-banyak soalan, ada netizen yang berkongsi kisah mengenai kemampuan seorang suami untuk isteri dalam rumah tangga. Saya rasa saya tidak mampu untuk memberikan secukupnya untuk isteri saya. Saya telah mencuba yang terbaik,” tulisnya.

  Memberi respon, Shila menjawab, “Kepada para suami, tidak mengapa jika anda tidak dapat memberikan secukupnya, secara barangan, wang ringgit, buat yang termampu. Yang penting usaha, pasti akan ada sentiasa ada rezekiNya.” Pesan Shila lagi, suami perlu menambah perhubungan suami isteri dengan kasih sayang kepada isteri, dan pastinya isteri akan merasa secukupnya.

  Sumber: Cari

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here