Allahuakbar! Baru 15 Hari kahwin, Lelaki Kongsi Isteri ‘Pergi’ Kena Siihir!

  269

  Siapa sangka mahligai bahagia yang baru 15 hari dibina ber4khir dengan pemergi4n insan tersayang angkara perbuatan sih1r daripada individu yang dengk1 dengan kehidupan orang lain.

  Hal tersebut dikongsikan oleh seorang pemuda yang kehilang4n isteri tersayang tanpa sempat merasai manisnya rasa pengantin baru. Dalam temu bual bersama Mstar, Syed Syamin telah berkongsi kejadian yang menimpa allahyarham isterinya, Zullini Akmal Alias sehingga dia terlant4r tidak berdaya sebelum menghembvskan naf4s ter4khir. Menurutnya, Zullini memang sudah hampir 6 tahun menderit4 s4kit diganggv sih1r, namun kemuncaknya apabila mereka yang baru bergelar pasang4n suami isteri mahu ‘bersam4’ sesudah berkahwin. Ketika itu, keluar ketul4n-ketul4n dar4h pada kemalu4n isterinya sehingga wanita berkenaan lem4h dan meng4du s4kit.

  Hari demi hari, kesihat4nnya makin meros0t sehingga dia mengalam1 munt4h dar4h berulang kali dan selera makan tiada. Allahyarh4m hanya terbaring lesv dan memerlukan bantu4n untuk kemana-mana. Selepas tidak dapat menahan sak1t, akhirnya wanita itu meningg4l dunia dan diringkaskan cerita bed4h sias4t mendapati bahagi4n pervt allahyarh4m mengalami ker0sakan yang agak tervk.

  Dalam pada itu, Syed Syamin juga ada berkongsi perbualannya dengan isteri ketika wanita itu terlant4r sak1t. Menurutnya, allahyarh4m memaklumkan hanya mahu Syed Syamin (suaminya) sahaja dalam hidup. Mereka juga belum sempat untuk kemana-mana ataupun berbulan madv walaupun ada bercadang mahu ke Cameron Highland jika sembvh nanti.

  Walau bagaimanapun, hasr4t tersebut tidak terjadi dan lelaki berkenaan mengakui sangat sed1h namun reda dengan t4kdir daripada Allah S.W.T. Dia juga berhar4p isterinya ditempatkan dalam kalang4n orang berim4n dan rohnya dicucvri rahm4t.

  Sumber: TikTok en_syaminn, YouTube Mstar

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here