Iqbal Tak Jadi Tarik Diri Dari Big Stage, Harap Ada Yang Sudi Beri Undian!

  374

  Malam ini, minggu kedua konsert Big Stage musim ke-4 akan berlangsung. Kontroversi-kontroversi yang berlaku pada minggu pengenalan nampaknya masih lagi menjadi bualan dan sudah tentu mata akan tertumpu kepada peserta ke-12 program tersebut, Iqbal Zulkefli.

  Minggu lalu, pihak penganjur teruk dihentam kerana menampilkan Iqbal sehingga ramai yang beranggapan yang usahawan kosmetik itu tidak boleh bernyanyi. Susulan dari kecaman-kecaman yang diterima, Iqbal dilihat mulai sedar diri dan berniat mahu menarik diri dan meminta agar puhak juri membuangnya.

  Namun, dalam perkongsian terbaru pemuda berusia 27 tahun itu, dia mengakui mulai selesa dengan pertandingan dan berharap agar ada yang sudi mengundinya supaya dia selamat untuk mara ke minggu seterusnya. Hal ini susulan kata-kata semangat yang diterima dan mahu menghargai jasa serta usaha guru vokal, Cikgu Shafi dalam membantunya memperbaiki mutu nyanyian.

  Jadi, Iqbal menyatakan yang dia mahu lama dalam pertandingan ini supaya dapat terus belajar bagaimana untuk menyanyi di atas pentas. Oleh itu, dia berharap agar semua dapat mendoakannya terus bersaing bersama peserta-peserta lain dan akan membawa semangat baru di pentas Big Stage ini. Sehubungan dengan perkongsian yang dibuat usahawan penuh kontroversi itu, rata-rata warganet telah meninggalkan pelbagai maklum balas.

  Ada diantara mereka menyokong usaha keras yang dilakukan Iqbal dalam menyertai pertandingan nyanyian tersebut dan tak kurang juga berharap agar pemuda itu segera tersingkir kerana dilihat seperti tidak sesuai berada bersama penyanyi-penyanyi profesional yang lain.

  Sumber: Instagram Iqbal Zulkefli

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here