Perut Tiba-Tiba Membesar Bila ‘Check’ Doktor Cakap Tak Ada Apa, Rupa-Rupanya…

  336

  Tidak mengandvng tapi perut secara tiba-tiba membesar, itulah yang dialami oleh seorang pes4kit Major Depressive Disorder with Pyschsosis and Borderline dikenali sebagai Elhaslina. Kisah ini telah dikongsi menerusi dua buah video yang dimuat naik di laman TikTok dan meraih perhatian wargam4ya.

  Menerusi video pendek yang dikongsi, wanita cekal ini menceritakan dia sama sekali tidak mengandvng namun, perutnya dilihat semakin membesar. Wanita ini yakin ‘bend4’ tersebut merupakan gangguan makhluk h4lus dan turut akui berasa sakit. Perut besar sebab mengandvng tidak, ganggu4n makhlvk h4lus ya.

  Pujuk hati mungkin ada sebab lain. Tapi memang yakin ini semua gangguan. Ujar wanita ini, selepas pulang daripada mendapatkan perubatan Islam dia bertindak ke klinik bagi memeriksa keadaan rahimnya. Bagaimanapun, doktor menjelaskan rahimnya berada dalam keadaan yang normal. Walaupun diuji wanita ini akur dengan apa yang telah terjadi dan menjelaskan keadaannya semakin pulih. Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen sempat menitipkan doa buat wanita ini supaya terus cekal dan mendapatkan pertolongan daripada ‘pakar’.

  El dah reda dan sekarang dah makin ok. Sebab tu El boleh share dekat sini. Terdahulu, wanita ini mengaku mempunyai seorang ‘rakan’ bernama Amanda (orang lain tak nampak) ketika menjalani penggambaran di set TV3 untuk rancangan Nona.

  Sumber: Elhaslina

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here