Puteri Balqis Tak Sangka Mia Sara ‘Up’ Cerita Tentang Dirinya?

  225

  Terbaharu, berlakunya perselis1han faham di antara pelakon muda, Puteri Balqis dan juga Mia Sara atas sebab komen yang dimuat naik di platform TikTok milik Mia. Perselis1han faham itu bermula apabila Mia menjawab pertanyaan seorang pengguna TikTok yang bertanya kepada dirinya tentang Balqis dan melihat pada ayat tersebut, Mia berkata tidak semua orang dibesarkan dengan keluarga yang beragama jadi tidak perlu menyalahkan Balqis jika dia seperti itu.

  Akan tetapi, hal tersebut disalah anggap oleh Balqis yang merasakan Mia ‘sengaja’ mengatakan perkara burvk tentang dirinya di dalam platform terbabit dan mend4kwa dirinya dikecam banyak pihak disebabkan komen Mia itu. Dalam pada itu, Balqis turut berkata dia berasa sangat kecew4 dengan tindakan pelakon tersebut kerana ia melibatkan ibu kesayangannya.

  Aku tak pernah dibesarkan untuk cakap burvk atau mak1 orang lain biarpun perkara itu menyak1tkan. Sebabkan dia aku kena mak1 dengan ramai pihak. Tambahannya lagi, dia sempat menasihati Mia bahawa memakai tudung itu bukanlah ‘tiket’ untuk berkata burvk tentang orang lain dan tidak menyangka Mia memperlihatkan perangainya seperti itu di khalayak umum.

  Nama ‘Mia Sara’ sekarang ini trendingdi platform Twitter kerana kemelut yang sedang berlaku ini dan kelihatan netizen berbelah bahagi, ada yang menyebelahi Balqis, namun ada juga yang menyebelahi Mia Sara.

  Kredit:BH

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here