Bertahun Tanggung Dan Simpan, Ibu Puteri Balqis Dedah Kerja Bekass Suami!

  447

  Sejak semalam hangat diperkatakan apabila pelakon Puteri Balqis mendedahkan sikap buruk bapanya selepas sekian lama memendam rasa. Pendedahan Puteri Balqis itu tertanya mengejutkan ramai apatah lagi mendakwa dicivm, diraba dan diajak untuk menonton luc4h oleh bapanya ketika diusia masih kecil.

  Menerusi perkongsian di Insta Story, ibu Norashikin Mohd Aziz meluahkan rasa kesal apabila ada netizen mendakw4 anaknya itu membuka 4ib bapanya. Tampil mempertahankan anaknya, Ashikin mendedahkan sikap burvk suaminya namun sebaliknya dirinya yang dipandang jah4t dan hin4.

  Menurut Ashikin, bekas suaminya itu terlibat dalam jenay4h mencvri ketika bekerja sebagai pengawal keselamatan di sebuah sekolah serta mempersoalkan kembali adakah ianya bukan satu kesalah4n jenay4h.

  Berkongsi pengalaman hitamnya, ketika sedang h4mil dia pernah dipaks4 oleh bek4s suaminya untuk tinggal dalam satu bilik dipenuhi lelaki yang sentiasa berada dalam ketakut4n. Dedahnya lagi, apabila bek4s suaminya mar4h, Ashikin berkata padang samur4i akan diletakkan dilehernya.

  Lebih mengejutkan, Ashikin mendakwa pernah dipaks4 untuk melakukan perkara tidak senon0h ketika di dalam kereta dan Balqis berada di tempat duduk belakang.

  Ashikin menyifatkan manusia di luar sana terlalu kec4m dek kerana apabila seorang pelakon bersuara tetapi dikatakan meroyan dan membuka 4ib.

  Ibu kepada pelakon itu turut mempersoalkan dimana keadil4n buat diri dan anaknya yang lebih 15 tahun berdiam diri. Askhin turut menjawab persoalan ramai mengapa dia tidak membuat lap0ran polis, jelasnya bek4s suaminya tidak pernah ditangk4p kerana mempunyai ramai kr0ni.

  Sumber:Ig Puteri Balqis

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here