Lepas Gaduuh Dalam ‘Live’ Kali Ni Mustika Muncul Dalam Portal Hiburan pula?

  56

  Beberapa hari lepas, nama usahawan kosmetik sensasi terkenal iaitu Nur Sajat telah menjadi perhatian orang ramai selepas dilihat saling berbalas kenyataan dengan adiknya, Mustika.

  Menerusi hantaran di laman Instagram, Mustika meluahkan rasa kecewa apabila ditindas dan dikecam oleh pengikut dan peminat abangnya.

  Malah, Mustika mendakwa abangnya sering menggunakan wang ringgit untuk menipu orang ramai termasuklah memfitnah dan mengawal pihak media dengan duit.

  Bukan itu sahaja, adik bongsunya itu turut mencabar Sajat untuk bersemuka secara langsung di dalam sesi ‘live’ di platform TikTok.

  Dalam pada itu, Mustika turut mendakwa dia dipergunakan oleh Sajat sebagai penama ketika membuat pinjaman bank sebanyak RM50,000 untuk membantu perniagaannya sehingga menyebabkan namanya disenarai hitam.

  Bahkan, Mustika turut menggelar Sajat atau nama sebenarnya Muhammad Sajjad Kamaruz Zaman sebagai dajjal kerana menyebar fitnah tanpa bukti.

  Dia selalu pakai rantai mata!! Check rantai mata tu terang lagi bersuluh!!” Selain itu, kami kongsikan artikel trending yang lain pada pautan di bawah.

  SUMBER : Instagram

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here