Comel, peminat terkesima lihat ketampanan Hael Husaini sejak azali

  86

  Nama penyanyi popular, Hael Husaini rasanya tidak perlu diperkenalkan lagi kerana bakatnya dalam industri seni sangatlah dikagumi, baik dari segi nyanyian mahupun gubahan lagu beberapa selebriti tersohor.

  Selain itu, penampilan penyanyi berusia 35 tahun sering mendapat perhatian ramai selepas terlibat aktif dalam dunia fesyen dan model. Malah, pemilik nama Hal Husaini Razmi turut menerima pujian peminat sehingga dipanggil Oppa setiap kali memperagakan jenama terkemuka dunia.

  Terbaharu, perkongsian Hael di laman Instagram miliknya kembali menjadi tumpuan ramai selepas dia memuat naik sekeping foto yang kini dihujani ribuan tanda suka.

  Walaupun pelatun lagu Jampi itu tidak menyatakan secara terperinci, namun ia kelihatan seperti fotonya ketika masih kecil dengan separuh wajahnya kini.

  “Bos tidak dilahirkan tetapi dibentuk.

  “Lebih banyak halangan terpaksa dilalui, lebih kemuliaan dalam mengatasinya, “tulisnya.

  Rata-rata warganet terutama peminat terkesima dan memuji ketampanan rupa paras yang dimiliki oleh Hael sejak kecil lagi selepas melihat foto berkenaan.

  Mereka mengatakan Hael sudah memang tampan sejak kecil dan bertambah lebih kacak apabila meningkatkan dewasa.

  Pun begitu, ada juga yang mengkritik dan membandingkan wajah Hael dengan foto berkenaan dengan mengatakan terdapat banyak perubahan dapat dilihat.

  Sekadar info, selain Hael, ramai lagi selebriti terkenal antarabangsa terlibat sama dengan jenama terkemuka dunia, Boss seperti Lee Min Ho, Lee Jong Suk, Bambam dan lain-lain.

  Sumber: Instagram @haelhusaini, @actorleeminho, @jongsuk0206

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here